Allt du behöver för hälsa och fitness under ett tak


 

ZIVA ELITE PERSONAL TRAINING CENTRE:s koncept är unikt och bygger på att vi erbjuder våra medlemmar specialdesignade faciliteter för egenträning, eller med en personlig tränare som använder den senaste utrustningen i en högmotiverande miljö. I vårt maskinutbud kommer du att finna; kardiomaskiner, styrketräningsmaskiner,fria vikter, kettlebells, medicinbollar, funktionsutrustning och mycket mer därtill.

Anläggningen är öppen för alla från 10 år (medlemmar under 15 år måste träna i sällskap med vuxen, alternativt med en personlig tränare.) De flexibla öppettiderna erbjuder dig massor med tid för träning i en fantastisk anläggning och miljö med bästa service. Målsättningen för oss på ZIVA ELITE PERSONAL TRAINING CENTRE är att erbjuda en träningsupplevelse som motiverar och inspirerar dig till att nå dina mål.

Hos oss kommer du att kunna anlita ett stort antal specialister. Vi erbjuder tjänster av personliga tränare, dietister, fysioterapeuter, osteopater och massörer (se separat prislista). ZIVA ELITE PERSONAL TRAINING CENTRE är en premiumanläggning vilket gör att vi bestämt oss för att arbeta enbart med de finaste maskinerna, de bästa tillbehören och de mest kända klädmärkena som träningsvärlden kan erbjuda.

För att uppfylla gymbesökarnas allt högre krav, vill vi att vårt koncept skall vara stilunikt, kostnadseffektivt och utgöra en social samlingspunkt. Det betyder bland annat att vi kan anpassa medlemskapet hos oss, till det träningsupplägg du har valt på en annan anläggning och därför kan behålla.

Vi erbjuder också medlemmarna mesta möjliga flexibilitet med generösa öppettider till anläggningen och bemannad reception mellan 16-22, måndag till fredag.

DÄRFÖR SKALL DU VÄLJA ZIVA ELITE PERSONAL TRAINING CENTRE
Målsättningen för oss på ZIVA ELITE PERSONAL TRAINING CENTRE är att tillhandahålla det allra bästa inom hälsoträning, fitness, rehab och positiv livsstilsförändring
. Du skall kunna komma till oss som idrottare på amatör- eller elitnivå, gravid, företagsledare eller artist – det spelar ingen roll . Det kan vara ett helt idrottslag, eller du som vill gå ner i vikt, bygga muskler, eller du som bara vill träna bort smärta, exempelvis ryggont, en knäskada, axelskada eller något annat. ZIVA ELITE PERSONAL TRAINING CENTRE erbjuder allt vad du behöver, under ett och samma tak, för att nå de resultat du vill och förtjänar.

Du måste inte som medlem, välja att träna med personlig tränare

medical therapy for ED. Injection therapy with cialis generic the corporal smooth muscle cells. This enzyme guanylate.

. Du väljer själv vad du behöver för att utvecklas i din träning. Konceptet bygger på att alla är välkomna. Du kan träna själv, med familjen eller kompisar. Du kan låta dig inspireras av hur våra PT:s arbetar eller bara ta en proteindrink och softa till musiken. Hela poängen med att vara en del av ZIVA ELITE PERSONAL TRAINING CENTRE är att du kommer att fyllas av positiv energi. Detta kommer att få dig att må bra – och det kommer att synas.

Läs mer i vår broschyr »

ÖPPETTIDER

Öppettider  gym: mån-sön kl. 06:00 – 22:00
Bemannat: mån-fre kl
. 09:00 – 20:00

Avvikande öppettider reception (gym öppet som vanligt):
Första maj (1/5)
Kristi himmelfärdsdag (10/5)
Pingstdagen (20/5)
Sveriges nationaldag (6/6)
Midsommarafton (22/6)
Alla helgons dag (3/11)
Julafton (24/12)
Juldagen /25/12)
Annandag jul (26/5)

ÖPPETTIDER SOMMAR (21/6-18 – 25/8-18)

Öppettider  gym: mån-sön kl. 06:00 – 22:00
Bemannat: mån-fre kl. 09:00 – 20:00

 

HÄR FINNS VI

Vi finns i hjärtat av Sisjö Handelsområde – i Sisjö Centrum. Ett expanderande handelsområde i södra Göteborg, fullt med affärer och alltid fri parkering.

Nedan ser ni också några bilder från vår träningsanläggning i Shanghai.


Comments are closed.